Finles Lotus Fonds

Finles Lotus Fonds

  • Beleggingsfonds dat zich richt op de Aziatische markten.
  • Richt zich op het creëren van optimale allocatie naar landen en strategieën en op het vinden van de beste fondsmanagers.
  • Beleggen in een regio waar de hoogste conjuncturele groei van de wereld wordt verwacht.

Het Finles Lotus Fonds investeert in Azië, de snelst groeiende regio ter wereld. Wereldwijd is een ontwikkeling gaande waarin arbeid en intelligentie in versneld tempo naar het Verre Oosten verschuiven. Dit resulteert in economische groei en toenemende welvaart voor een sterk groeiende middenklasse werknemers. Onze visie is dat het Verre Oosten de regio is waar de komende jaren de hoogste structurele economische groei is te verwachten. Van deze structurele groei wil het Finles Lotus Fonds graag profiteren.

De Aziatische aandelenmarkten kenmerken zich niet uitsluitend door snelle groei, maar eveneens zijn er periodes van flinke neerwaartse correcties. Het Finles Lotus Fonds heeft als doel deze koersdalingen op te vangen door 25% van de portefeuille ongecorreleerd te beleggen.  

Het Finles Lotus Fonds is de winnaar geworden van de award categorie: Best Emerging Markets FoF, Europe 2013 van World Finance.

 

Fondsgegevens

Fonds is gesloten. Zie onderstaande brief "Opheffing van het Finles Lotus Fonds"

Downloads

 

 

 

Direct contact opnemen